Contact

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Bel ons dan gerust op 030 275 3560. Of vul het onderstaande contactformulier in. Onder het formulier vind je onze adresgegevens en een routebeschrijving.

Wegens de sluiting van de hogescholen in verband met het Coronavirus is het secretariaat van de mastersopleidingen momenteel alleen per email te bereiken. We streven ernaar om je vraag binnen één tot twee werkdagen te beantwoorden.

Loading

Adres en routebeschrijving

Bezoekadres:
Vogelsanglaan 1 
3571ZM Utrecht

Postadres:
Marnix Academie
t.a.v. Master Passend Meesterschap
Postbus 85002
3508AA Utrecht
 

De Marnix Academie is gevestigd op de Vogelsanglaan 1 te Utrecht. De Marnix Academie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De academie ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar de Marnix Academie.

Uitstaphalte

Neem je buslijn 7 vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of  'Hijmans van den Berghlaan' handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. Wil je ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

Betaald parkeren

Kom je met de auto naar de Marnix Academie, houd er dan rekening mee dat je tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 2,37 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van de Marnix Academie vrij parkeren. Lees hier meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie.